videograaf

Bekijk de kosten van een videograaf

20%

Discount

58,80 Vanaf prijs

49,-   per uur

Geen opstartkosten

No-cure, no-pay

Vaste voordeelprijs

Wat doet een videograaf?

Videograaf

The average duration of this service: 1 uur

Een fotograaf is een ideale manier om speciale gelegenheden vast te leggen. Wat een andere dimensie kan geven aan de speciale herinnering is een videograaf. Een video kan vaak net een completer beeld geven aan de speciale dag zodat het volledige gevoel ook overgedragen kan worden. Het grootste voordeel is dan ook het geluid dat een videograaf kan opnemen. Bijvoorbeeld tijdens uw bruiloft wanneer de geloftes worden uitgesproken, is het erg speciaal om dit later ook op video terug te kunnen zien.

videograaf

58,80 Vanaf prijs:

49,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Voorbereidingsfase

Inclusief Werkvoorbereidingsfase

Inclusief Video Edit fase

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Videograaf

Het is ook erg bijzonder om bijvoorbeeld iemand die overleden is terug te zien op video. U kunt degene weer zien bewegen en horen praten. Deze bijzondere ervaring kan alleen een videograaf vastleggen. Gaat u trouwen en zijn er zowel dag- als avondgasten? Dan is het bijvoorbeeld erg leuk om de avondgasten een korte sfeervideo te tonen van de dag zodat ze toch een goed beeld hebben bij hoe de dag was en wat iedereen heeft meegemaakt die dag. Op een video komt de sfeer erg goed over!

Veelgestelde vragen over videograaf

Wat is een videograaf?

Een videograaf is iemand die films maakt met een camera. Veel mensen huren een videograaf in voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een bruiloft of een groot verjaardagsfeest. Het verschil tussen een fotograaf en een videograaf is dat een fotograaf foto’s maakt en dus statische beelden aanlevert, terwijl een videograaf filmt en hier uiteindelijk een (korte) film van maakt. Bij foto’s kunt u vaak nog zelf bedenken hoe de sfeer was en wat er op dat moment gebeurde, bij een video is het meer alsof u er op dat moment ook echt bij bent omdat u iedereen ziet bewegen en ook hoort wat er allemaal wordt gezegd. 

Er zijn erg veel videografen. Het is daarom belangrijk om te bedenken wat precies uw wensen zijn voor de videograaf. Waar wilt u de videograaf voor inzetten? Is dit bijvoorbeeld een bruiloft of is het toch voor dat speciale feest dat u wilt geven? Dit kunt u aangeven in de opties, zodat we ook de juiste videograaf voor uw klus kunnen selecteren. Daarnaast is het belangrijk dat u weet op welke momenten u de videograaf er bij wilt hebben. Is dit de hele dag? Of wilt u de videograaf alleen overdag tijdens de activiteiten of juist ‘s avonds tijdens een feest? Bedenk van tevoren goed wat u in beeld wilt hebben, zodat u dit kunt overleggen met de videograaf. De dag kunt u niet meer overdoen, maar u heeft straks wel een mooie film waarmee u zich elke dag nog even kunt voelen alsof u de dag opnieuw beleeft. 

Wat zijn de kosten van een (goedkope) videograaf?

De kosten van een videograaf liggen tussen de €1000 en de €1500,-. De kosten zijn wel afhankelijk van uw wensen. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van hoelang u wilt dat de videograaf aanwezig is. Hoe korter de videograaf aanwezig is, hoe goedkoper de videograaf is. U wilt natuurlijk wel dat de videograaf aanwezig is op de momenten die voor u het meest bijzonder zijn. Het is daarom goed om van te voren te bedenken wanneer u wilt dat de videograaf aanwezig is.

Het is tegenwoordig ook mogelijk om drone beelden als extra optie te nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld een overzicht krijgen van het complete feest en/of locatie van bovenaf. Zo krijgt u beelden die u anders niet kon zien van uw speciale dag! Ook voor de mensen die niet aanwezig konden zijn op de bruiloft of andere speciale dag waarvoor u de videograaf in wilt zetten of bijvoorbeeld voor uw kinderen later die toen nog niet geboren waren, is een film een ideale mogelijkheid om toch een idee te krijgen bij hoe de dag is geweest. 

Bij de kosten voor een videograaf moet u ook rekening houden met eventuele reiskosten en de optie “same day edit”. Wilt u dat de video dezelfde dag nog gemonteerd wordt zodat u deze op dezelfde avond nog kunt bekijken? Vink dit dan bij de opties aan, zodat er een passende videograaf gevonden kan worden die aan deze eisen kan voldoen. Daarnaast zijn er nog meer extra opties mogelijk die invloed hebben op de kosten. Dit kan bijvoorbeeld een korte clip/samenvatting van de film zijn of een herinneringsfilm (de speciale momenten van jullie samen voorafgaand aan de speciale dag).

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de juiste videograaf?

Net als elke fotograaf, heeft ook elke videograaf een eigen stijl. Het is daarom goed om van tevoren eerder werk van de videograaf te bekijken. Zo kunt u zelf kiezen welke stijl het meest bij u aansluit en in welke stijl u de video wilt hebben. Het is uiteraard voor de videografen mogelijk om zich aan te passen naar uw wensen, maar toch heeft elke videograaf wel een eigen stijl. Wilt u bijvoorbeeld een videograaf voor een bruiloft of gaat het toch om een aftermovie van een groot festival? In het laatste geval kunnen wij ons ook goed voorstellen dat u meerdere videografen in wilt zetten, zodat er op verschillende plekken tegelijk gefilmd kan worden. Uiteraard kan dit na afloop tot één video verwerkt worden. Het doel van de video moet daarom ook duidelijk zijn. 

Het is daarnaast belangrijk om te letten op de eventuele extra opties die u wenst. Het is belangrijk om dit van tevoren aan te geven, zodat het ook zeker is dat de videograaf kan voldoen aan uw wensen. Tijdens het boeken van uw videograaf via ServiceRight Multimedia kunt u de verschillende opties aanvinken, zodat wij deze alvast voor u kunnen selecteren!

Er moet ook een bepaalde klik zijn tussen u en de videograaf. U moet elkaar goed aanvullen en op één lijn zitten. Als de klik er is, dan worden de resultaten het mooist. U kunt van tevoren een kennismakingsgesprek aanvragen, zodat u eerst kennis kunt maken met de videograaf voordat u de keuze maakt. 

In welke Nederlandse steden is een videograaf het meest gezocht?

Videograaf in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw videograaf geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw fotografie dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en bureau waarbij u de fotografie dienst wilt afnemen.

Stap 3

Uw bedrijfsopzet en promotie is in handen bij een van onze erkende en professionals bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Fotografie voor uw videograaf?

500+ aangesloten servicepunten (Fotografen)

3 feedback rondes op alle afgeronde projecten

Gecertificeerde fotografen van Nederland

Op maat toegewezen fotografen op basis van uw behoefte

Vaste prijs voor uw totale project

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7742 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Fotografie

-20%

Fotograaf NU tijdelijk 20% korting

Professionele foto's
Alle formaten
Alle soorten studio's

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke