Bruiloft fotograaf Gennep

Bekijk de kosten van een bruiloft fotograaf in Gennep

20%

Discount

234,- Vanaf prijs

195,-   per Fotoshoot

Geen opstartkosten

No-cure, no-pay

Vaste voordeelprijs

Wat doet een bruiloft fotograaf in Gennep

Bruiloft fotograaf

The average duration of this service: Tussen 1 en 2 uur per fotoshoot

Een bruiloft is vaak één van de mooiste dagen uit uw leven. U viert de liefde samen met uw vrienden en/of familie en dit wilt u laten vastleggen zodat u voor altijd een blijvende herinnering heeft aan deze mooie, speciale dag. Huur daarom een bruiloft fotograaf in zodat u altijd terug kunt kijken op de mooie momenten van deze speciale dag.

Bruiloft fotograaf Gennep

234,- Vanaf prijs:

195,- per Fotoshoot

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Voorbereidingsfase

Inclusief Werkvoorbereidingsfase

Inclusief Foto Edit fase

Inclusief Fotoshoot Boekje

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Bruiloft fotograaf

De foto’s die een bruiloft fotograaf maakt van de bruiloft zijn leuk voor later, maar ook voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn op de grote dag. Zo kunnen zij toch meegenieten van hoe de dag is geweest. Een goede bruiloft fotograaf kan de sfeer van de dag goed vastleggen zodat de dag echt opnieuw beleefd kan worden door het bekijken van de foto’s!

Veelgestelde vragen bruiloft fotoshoot in Gennep

Wat zijn de kosten van een (goedkope) bruiloft fotograaf in Gennep?

De kosten van een goede bruiloft fotograaf zijn van een aantal factoren afhankelijk. Een van deze factoren is bijvoorbeeld de tijd dat een fotograaf aanwezig is. Zij kunnen bijvoorbeeld alleen overdag aanwezig zijn, alleen ‘s avonds of juist bijvoorbeeld de hele dag inclusief de avond. De tijd dat de fotograaf aanwezig is, heeft de grootste invloed op de kosten. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om twee fotografen in te schakelen. Wanneer een bruid en bruidegom zich omkleden, kan de fotograaf niet op beide plekken tegelijk aanwezig zijn. Met twee fotografen heeft u toch op allebei de plekken een fotograaf en zorgt u ervoor dat alles wordt vastgelegd en niets wordt vergeten.

Het is ook mogelijk om een fotoboek te laten ontwikkelen en af te laten drukken door de fotograaf. De bruiloft fotograaf kiest dan samen in overleg met u de foto’s die uiteindelijk in het fotoboek terecht komen. Het fotoboek is vaak een extra optie waarvoor u kunt kiezen en hiervoor komen er dan ook extra kosten bij.

Wellicht wilt u wel een prijs waarmee u rekening kunt houden voor een bruiloft fotograaf. U kunt rekening houden met ongeveer €195 per uur. De gemiddelde prijs voor een bruidsreportage is dan ook €1500. Dit is een richtprijs waar u rekening mee kunt houden en is dus afhankelijk van eventuele andere wensen. U moet er ook aan denken dat een bruiloft fotograaf niet alleen aanwezig is op de dag, maar ook daarna nog erg veel tijd heeft zitten in het bewerken van de foto’s en het uitzoeken van de duizenden foto’s die er op zo’n dag worden geschoten!

Hebben jullie ook fotografen voor Marrokkaanse, Hindoestaanse & Chinese bruiloften in Gennep?

Bij een bruiloft met een religieuze achtergrond, is het verstandig om ook een fotograaf te kiezen die veel ervaring heeft met deze bruiloften en in uw buurt is Gennep. Deze fotografen weten erg goed wat de meest speciale momenten zijn en wat er zeker vastgelegd moet worden.

Een Hindoestaanse bruiloft duurt vaak meerdere dagen, maar verder bestaan er ook verschillen binnen de Hindoestaanse bruiloften. Dit is verschillend per familie. Over het algemeen kunnen we wel zeggen dat een Hindoestaanse bruiloft zich kenmerkt aan veel mooie sieraden en veel eten en muziek. Voordat de bruiloft echt officieel is, zijn er verschillende stappen die worden doorlopen. Het is erg bijzonder om een Hindoestaanse bruiloft mee te maken, en we raden aan deze bijzondere dagen ook vast te laten leggen door de juiste fotograaf!

Een Marokkaanse bruiloft wordt vaak erg groots en uitgebreid gevierd. Er wordt nergens op bespaard en er komen vaak erg veel mensen op de bruiloft af. Wat ook centraal staat bij een Marokkaanse bruiloft is lekker eten! Dit is erg belangrijk en er zal ook genoeg eten aanwezig zijn voor alle gasten. Een Marokkaanse bruiloft duurt vaak twee of drie dagen. Op de laatste dag sluiten ze de mooie bruiloft af met veel dansen op de mooie muziek!

Ook Chinezen hebben eigen tradities als het gaat om trouwen. Er zijn veel verschillende culturele verschillen en dit resulteert er ook in dat de varianten van de bruiloften grote verschillen kennen. Voor Chinezen bruiloften is het ook aan te raden om een fotograaf in te schakelen die hier ervaring in heeft. Zo weet u zeker dat de fotograaf bij u en bij de tradities past!

In 3 stappen uw Bruiloft fotograaf geregeld in Gennep

Stap 1

Selecteer op onze website uw fotografie dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en bureau waarbij u de fotografie dienst wilt afnemen.

Stap 3

Uw bedrijfsopzet en promotie is in handen bij een van onze erkende en professionals bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Fotografie in Gennep voor uw Bruiloft fotograaf?

500+ aangesloten servicepunten (Fotografen)

3 feedback rondes op alle afgeronde projecten

Gecertificeerde fotografen van Nederland

Op maat toegewezen fotografen op basis van uw behoefte

Vaste prijs voor uw totale project

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7742 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Fotografie

-20%

Fotograaf NU tijdelijk 20% korting

Professionele foto's
Alle formaten
Alle soorten studio's

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke