Cake smash fotoshoot Aalst

Bekijk de kosten van een cake smash fotoshoot in Aalst

20%

Discount

174,- Vanaf prijs

145,-   per Fotoshoot

Geen opstartkosten

No-cure, no-pay

Vaste voordeelprijs

Wat doet een cake smash fotoshoot in Aalst

Cake smash fotoshoot

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per fotoshoot

Het is feest! Het eerste jaar van uw kindje is voorbij en uw kindje is geen baby meer. Het is tijd om de eerste verjaardag van uw kindje te vieren. De eerste maanden zijn misschien zwaar geweest, maar u bent al een jaar ouder van uw kindje en dat mag gevierd worden! Wat is er nu leuker dan uw kindje los te zien gaan op een taart en dit vast te leggen met een fotoshoot?

Cake smash fotoshoot Aalst

174,- Vanaf prijs:

145,- per Fotoshoot

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Voorbereidingsfase

Inclusief Werkvoorbereidingsfase

Inclusief Foto Edit fase

Inclusief Taart

Inclusief Fotoshoot Boekje

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS Gebruik van Studiokleding

Cake smash fotoshoot

Bij een cake smash fotoshoot wordt er vlak voor de eerste verjaardag een fotoshoot georganiseerd met een speciaal versierde taart en een mooi decor in een bepaalde stijl of kleur. Zo is het erg leuk om ballonnen op te hangen en bijvoorbeeld letters neer te zetten die samen het woord “one” vormen. Een blijvende herinnering aan de eerste verjaardag van uw kleintje!

Veelgestelde vragen cake smash fotoshoot in Aalst

Wat is een Cake Smash fotoshoot in Aalst?

Met een cake smash fotoshoot legt u de verjaardag van uw kindje vast en viert u de eerste verjaardag van uw kindje in Aalst. Dit wordt gedaan in een bepaalde setting die volledig is gestyled naar een thema naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld een blauwe of roze setting zijn, maar ook een bohemian setting, een indianen setting of bijvoorbeeld met de kleur goud. Tijdens deze fotoshoot krijgt uw kindje een taart waar hij of zij mee kan spelen en mag opeten. Het is vaak een erg leuk gezicht als een kindje zijn of haar handjes in de taart stopt en heerlijke hapjes taart neemt. Het kindje zit zo vaak onder de taart, wat ze vaak zelf ook geweldig vinden. Hierdoor krijgt u de leukste foto’s die u voor altijd kunt bewaren en zo altijd nog even terug kunt kijken naar het moment waarop uw kindje één jaar is geworden.

Daarnaast is het leuk om uw kindje ook kleding aan te doen dat bij het decor past. Het is ook vaak mogelijk om verschillende setjes kleding bij uw kindje aan te doen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de kleur van de kleding aanpassen op het decor, maar het is voor bijvoorbeeld ook leuk om foto’s te hebben met alleen een broekje aan en een petje op.

Na de cake smash fotoshoot is uw kindje vaak helemaal vies en dan is het leuk om ook nog een aantal foto’s in een badje te maken. Sommige kindjes gaan druk met het water spelen waardoor u ook nog een aantal extra leuke foto’s heeft naast de cake smash foto’s.

Wat zijn de kosten van een Cake Smash fotoshoot in Aalst?

De kosten voor een cake smash fotoshoot liggen tussen de €100 en €200 in Aalst. Er zijn ook diverse mogelijkheden voor een cake smash fotoshoot. Deze verschillende mogelijkheden hebben invloed op de prijs en daardoor kunnen de prijzen ook verschillen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om 1 setje kleding te gebruiken voor de shoot of juist verschillende setjes. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook een badje te nemen voor uw kindje aan het einde van de shoot, of juist niet. Vaak is er ook een mogelijkheid om nog een paar extra foto’s te maken met de rest van het gezin. Dit kan bijvoorbeeld met mama en/of papa, maar ook met broertjes en/of zusjes. Hierdoor heeft u gelijk een aantal mooie foto’s met het gezin!

De andere kosten die bij de cake smash fotoshoot komen, zijn de kosten voor de taart. Dit hangt af van het type taart dat u in gedachten heeft. Het kan bijvoorbeeld een hele luxe taart zijn, maar het kan ook een kleiner taartje zijn. Vaak is het wel een één laagse taart omdat het kindje nog goed zichtbaar moet zijn en er goed mee moet kunnen spelen. De kosten voor het taartje liggen vaak laag, rond de €20. Het is wel mogelijk om de taart na afloop van de fotoshoot mee naar huis te nemen zodat u nog kunt genieten van de heerlijke taart thuis. Nodig dus op de dag van de shoot een aantal vrienden uit zodat u samen na de shoot nog kunt genieten van de taart en de leuke shoot die jullie hebben gehad!

Doen jullie Cake Smash Fotoshoot in Aalst voor jongens (boys) & meisjes (girls)?

De fotografen die zijn aangesloten bij ServiceRight Multimedia kunnen voor zowel jongens als meisjes een cake smash fotoshoot uitvoeren in Aalst. Het maakt vanzelfsprekend niet uit wat het geslacht is van het kindje! Er kunnen verschillende settings worden gecreëerd voor de shoot, dit kan volledig naar wens worden afgestemd. Wellicht heeft u een kleur voor de shoot in gedachten. Een bepaalde kleur is hetgeen wat het vaakst voorkomt tijdens cake smash fotoshoots, maar het is ook erg gebruikelijk om een ander thema te kiezen. Het maakt niet uit of dit voor een jongen of een meisje is, u kunt zelf het thema kiezen voor de shoot! Het is soms ook mogelijk om bijvoorbeeld een naamslinger toe te voegen aan de shoot, een erg leuk extra detail voor de achtergrond van de shoot!

Tijdens een cake smash fotoshoot moet er niks, maar mag alles. De kindjes kunnen heerlijk losgaan tijdens de shoot en ze mogen met alles wat er ligt spelen. Soms gaan de kindjes ook juist af op de rest van het decor in plaats van de cake. Dit maakt niets uit en zorgt ook vaak voor grappige foto’s. Uiteraard doen de fotografen wel hun best om ook een aantal foto’s te maken met de cake, daar bent u natuurlijk uiteindelijk voor gekomen! Het verschil tussen de kindjes hierin is erg groot. Het ene kindje gaat gelijk met de handen of het gezicht in de cake en smeert het daarna overal op en het andere kindje is wat voorzichtiger en vindt het nog maar een beetje vies. Het verschil daarin is erg leuk om te zien en geeft vaak ook een goed beeld van het karakter van uw kindje!

Over Aalst

Aalst is een plaats gelegen in Noord Brabant. Noord-Brabant ook wel verkort tot Brabant, is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van Noord-Brabant is `s-Hertogenbosch. Noord-Brabant is momenteel verdeeld in 67 gemeenten.

In 3 stappen uw Cake smash fotoshoot geregeld in Aalst

Stap 1

Selecteer op onze website uw fotografie dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en bureau waarbij u de fotografie dienst wilt afnemen.

Stap 3

Uw bedrijfsopzet en promotie is in handen bij een van onze erkende en professionals bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Fotografie in Aalst voor uw Cake smash fotoshoot?

500+ aangesloten servicepunten (Fotografen)

3 feedback rondes op alle afgeronde projecten

Gecertificeerde fotografen van Nederland

Op maat toegewezen fotografen op basis van uw behoefte

Vaste prijs voor uw totale project

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7742 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Fotografie

-20%

Fotograaf NU tijdelijk 20% korting

Professionele foto's
Alle formaten
Alle soorten studio's

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke