Newborn fotografie Naarden

Bekijk de kosten van een Newborn fotografie in Naarden

20%

Discount

202,80 Vanaf prijs

169,-   per Sessie

Geen opstartkosten

No-cure, no-pay

Vaste voordeelprijs

Wat doet een newborn fotograaf in Naarden

Newborn fotograaf

The average duration of this service: Tussen 2 en 4 uur

Het is het mooiste geschenk wat er is: nieuw leven, een kindje. Tegelijkertijd zijn alle clichés waar: het gaat allemaal zo snel, dus je moet overal van genieten. Om het allemaal goed te kunnen onthouden, zijn foto’s een waardevol bezit. Zo kunt u altijd even terugdenken aan de babytijd met de mooie foto’s in uw hand. Het is daarom aan te raden om een newborn shoot te doen, zodat u een blijvende herinnering heeft

Newborn fotografie Naarden

202,80 Vanaf prijs:

169,- per Sessie

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Voorbereidingsfase

Inclusief Werkvoorbereidingsfase

Inclusief Foto Edit fase

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Newborn fotograaf

Bij een newborn fotografie shoot is het belangrijk dat zowel de ouders als de baby zich op hun gemak voelen. Wanneer de baby volledig ontspannen is, valt de baby vaak in slaap waardoor de baby in verschillende posities kan worden gelegd. Dit geeft het leukste en mooiste resultaat zodat u voor altijd een blijvende herinnering houdt aan de korte tijd dat uw baby zo klein is.

Veelgestelde vragen over newborn fotografie Naarden

Wat zijn de kosten van newborn fotografie in Naarden?

Een newborn shoot kost ongeveer €169,- Naarden. Dit is wel afhankelijk van het pakket dat u kiest Naarden. Zo is het namelijk afhankelijk van het aantal foto’s dat u wenst te ontvangen wat de exacte kosten zijn. Er zitten altijd een aantal foto’s in het pakket dat u aanschaft, maar wellicht zijn de foto’s zo mooi geworden, dat u toch graag nog een aantal foto’s extra wil bijbestellen. De kosten hangen vervolgens weer af van het aantal foto’s dat u er graag bij wilt hebben.  Daarnaast is het bijvoorbeeld bij een aantal fotografen ook mogelijk om er een fotoboek bij te bestellen. Zo zorgt de fotograaf dat de mooiste foto’s worden verzameld in een fotoboek of u kunt zelf aangeven welke foto’s u in een fotoboek wilt hebben. Hierdoor is gelijk het eerste fotoboek voor uw kindje klaar, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen! Al deze extra opties hebben invloed op de kosten voor de newborn fotografie. Het is vaak ook mogelijk om na afloop van de shoot nog te bepalen of u extra foto’s wenst te ontvangen. Zo kunt u eerst kijken of er foto’s tussen zitten die u er extra bij wilt boeken.

Het is tevens mogelijk bij sommige fotografen dat de shoot aan huis plaatsvindt in Naarden. Het is dan ook mogelijk dat er reiskosten bij komen wanneer de reisafstand verder is dan een X aantal kilometers. Het is bij het boeken van een newborn fotograaf allemaal mogelijk om aan te geven wat de wensen zijn en waar u de shoot plaats wilt laten vinden. Zo kunt u volledig een shoot samenstellen die volledig naar uw wens is. Het is namelijk goed voor te stellen dat u bijvoorbeeld liever niet de deur uit wilt en dat u liever thuis wil blijven met uw newborn baby. Of misschien vindt u het juist lekker om even de deur uit te zijn en even op stap te gaan voor deze speciale fotoshoot? Het is allemaal mogelijk zoals u het wilt!

Wat wordt er gedaan bij een newborn fotoshoot?

Bij een newborn fotoshoot wordt uw baby op de foto gezet zodat u voor altijd een blijvende herinnering heeft aan de speciale babytijd. De tijd gaat zo snel en het is over een aantal jaar nog moeilijk voor te stellen hoe het was toen uw baby nog zo klein was. Een speciale newborn fotoshoot is daarom uitermate geschikt om dit allemaal vast te laten leggen! Uw kindje wordt vaak slapend op de foto gezet zodat deze makkelijk in verschillende posities is te leggen, maar wanneer uw kindje wakker wordt is dat uiteraard geen probleem. Het is zeker ook leuk om een aantal foto’s te ontvangen waar ze met de oogjes open op staan of er wordt de tijd genomen om uw kindje weer in slaap te krijgen. Zo heeft u direct een variatie in foto’s. Het is ook erg leuk om bijvoorbeeld één of een aantal van deze foto’s uit te vergroten en op te hangen of te geven aan opa’s en/of oma’s of andere familieleden.

Vaak wordt er gebruik gemaakt van verschillende attributen om de aankleding van de foto’s zo speciaal mogelijk te maken. Zo worden de baby’s bijvoorbeeld in een bepaald mandje gelegd of in speciale dekens gewikkeld. Dit geeft een rustige uitstraling en geeft uw baby ook gelijk wat veiligheid waardoor deze heerlijk kan blijven doorslapen.

Probeer altijd tijdig een newborn shoot in te plannen zodat u zekerheid heeft op een plek voor de newborn shoot in Naarden!

Over Naarden

Naarden is een plaats gelegen in Noord Holland. Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Noord-Holland telt 2.719.764 inwoners (30 september 2012) en de grootste stad van Noord-Holland is Amsterdam.

In 3 stappen uw Newborn fotografie geregeld in Naarden

Stap 1

Selecteer op onze website uw fotografie dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en bureau waarbij u de fotografie dienst wilt afnemen.

Stap 3

Uw bedrijfsopzet en promotie is in handen bij een van onze erkende en professionals bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Fotografie in Naarden voor uw Newborn fotografie?

500+ aangesloten servicepunten (Fotografen)

3 feedback rondes op alle afgeronde projecten

Gecertificeerde fotografen van Nederland

Op maat toegewezen fotografen op basis van uw behoefte

Vaste prijs voor uw totale project

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7742 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Fotografie

-20%

Fotograaf NU tijdelijk 20% korting

Professionele foto's
Alle formaten
Alle soorten studio's

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke